Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові обрали нового студентського мера, який автоматично отримав посвідчення радника міського голови

Сьогодні, 30 листопада, у Львівській міській раді відбулось представлення нового студентського мера. Міський голова Львова Андрій Садовий вручив посвідчення радника міського голови Олені Голіян, яка обрана новим студентським мером. Як розповів Андрій Садовий, місто готове спільно зі Студентською Радою Львова вирішувати питання, які є важливими для студентів. Зокрема, забезпечення цілодобового водопостачання, відновлення роботи ліфтів у гуртожитках, якісне забезпечення транспорту тощо. Про це інформує пре5с-служба ЛМР.

«Львів називають молодим. Чому? Бо у нас дуже багато студентів. Власне, студенти – це активний рушій. Є дуже добра практика, що кожного року студенти вишів обирають студентського мера, який також отримує посвідчення радника міського голови Львова, щоб максимально об’єднувати спільні наші зусилля. Мені приємно, що ця процедура є сталою, щороку обирається новий студентський мер. Я також хочу подякувати меру, який пропрацював свою каденцію. Також хочу привітати Олену як нового студентського мера", - розповів Андрій Садовий.

"Я би дуже хотів, щоб була якість освіти. Моя мета - щоб наші вищі навчальні заклади входили в 100 найкращих у світі. Будемо мати мудрих львів’ян, мудрих українців – вирішимо всі проблеми, які у нас є", - наголосив  міський голова.

За його словами, міський голова керує містом, а радник дає поради. Відтак, якщо Олена буде мати цікаві поради, він , звичайно, братиме їх до уваги.

"З того часу, як я працюю міським головою, кожного року обирається студентський мер. Це є добра традиція і завжди є чітка послідовність», - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, до цього студентським мером Львова був Євген Филипець, студент 4 курсу юридичного факультету ЛНУ ім. Івана Франка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ