Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові очікують на більш як 35 тис. учасників ЗНО, зареєструвалось 550, прохання - не зволікати

У Львівському РЦОЯО очікують зареєструвати понад 35 тисяч учасників ЗНО, а станом на 21 січня зареєструвалося лише 550 осіб. У зв’язку з цим у РЦОЯО закликають не зволікати із реєстрацією. Про це сьогодні на прес-конференції повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк. Повідомила прес-служба Львівського РЦОЯО.

Додамо, що особи, які бажають пройти ЗНО в 2013 році,  повинні подати реєстраційні документи до 5 березня.

Також на прес-конференції була присутня начальник відділу загальної середньої і дошкільної освіти Львівської ОДА Ірина Сислюк. «Департамент з питань освіти, науки, сім’ї  та молоді всебічно сприяє процесу реєстрації та проводження ЗНО, оскільки важливим завданням для органів управління освітою є створення умов для здобуття учнями якісної освіти. А про якість освіти в області свідчать результати зовнішнього незалежного оцінювання. Львівщині є чим пишатися, адже за підсумками результатів ЗНО проведеного у 2012 році наша область зайняла друге місце», – зазначила вона.

За словами Ірини Сислюк, результати ЗНО засвідчують відповідальне ставлення педагогів до своєї праці, якщо не враховувати один момент: не всі випускники, яких нагороджують золотими і срібними медалями, підтверджують свої знання на ЗНО. «Департамент з питань освіти, науки, сім’ї  та молоді, як у минулому, так і у цьому році, ставить завдання посилити контроль за об’єктивністю оцінювання знань. Для того, щоб отримати об’єктивну інформацію щодо якості освіти та об’єктивності оцінювання знань щороку в області проводяться моніторингові дослідження якості освіти учнів 4-их і 9-их класів», – розповіла начальник відділу загальної середньої і дошкільної освіти Львівської ОДА.

Фото: pedpresa.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ