Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові оголошено конкурс проектів Агенцій місцевого розвитку

У Львові оголошено конкурс проектів Агенцій місцевого розвитку. Про це повідомила координатор Проекту Розвитку Львівщини Зоряна Самотій.
За її словами, зараз в області є близько 20-30 подібних організацій, однак лише кілька з них діють стабільно. Переважно ці організації працюють на іноземних грантах — британською організацією DIFD. Крім того, цього року ЛОДА виділяє кілька 25-тисячних грантів у національній валюті.

Зараз же проводиться конкурс на отримання гранту в розмірі 150 тис. грн. Планується, що буде визначено двох переможців, а якщо проект буде успішним, то у вересні грант може отримати ще одна організація. Проекти мають бути подані до 15 липня. Реалізація проектів розпочнеться у вересні і триватимуть вони рік. Подібні проекти вже тривалий час діють у Сокалі та Радехові. Цього року проекти частково фінансуються і з районних бюджетів. Зокрема, у Радехові його працівниками здійснюється підтримка web-сторінки РДА, а в Сокалі — допомагають реєструватися підприємцям.
Крім того, Зоряна Самотій розповіла, що у грудні 2007 року припиниться фінансування DIFD, оскільки, оцінюючи розвиток України, вони вважають, що наша країна більше не потребує їхньої допомоги.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ