Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові оголосили конкурс на посади відразу трьох директорів театрів – ТЮГу, Лесі Українки та Курбаса

У Львові оголосили початок відбору претендентів на заміщення вакантних посад директорів Львівського драматичного театру імені Лесі Українки, Першого українського театру для дітей та юнацтва, а також Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса. Про це сьогодні, 13 січня, на прес-конференції повідомила начальник управління культури ЛМР Ірина Подоляк.

До 13 лютого особи, які хочуть взяти участь у цьому відборі, мають подати на ім’я начальника управління культури відповідний пакет документів – резюме, копії документів про освіту, стратегічний план розвитку установи на три театральні сезони 2014 -2016 року (мультимедійна презентація плюс текстовий документ), три рекомендаційні листи, мотиваційний лист (1500 знаків).

За словами Ірини Подоляк, вже 17 лютого у великій сесійній залі міськради планують провести публічну презентацію кандидатів, з яких оберуть директора Львівського драматичного театру імені Лесі Українки, 18 лютого представлять кандидатів на вакантну посаду директора Першого українського театру для дітей та юнацтва, 19 лютого – Львівського академічного молодіжного театру імені Леся Курбаса.

Також начальник управління культури ЛМР розповіла, що для відбору претендентів спеціально створять незалежну експертну комісію із семи осіб. Вже 20 лютого кандидати на посади директорів театрів мають прийти на співбесіду в управління культури.

«Сподіваюсь, 20-21 лютого зможемо підписати контракти з усіма»,– зазначила Ірина Подоляк.

Довідка.

Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), післядипломна освіта в галузі управління, стаж роботи в галузі культури за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років.

Компетенція і знання: чинне законодавство в галузі культури та мистецтва, основи трудового законодавства України, чинні нормативні акти, що регулюють творчо-виробничу і господарсько-фінансову діяльність театрально-видовищного закладу культури, постанови та рішення Кабінету Міністрів , Міністерства культури і мистецтв України, економіку, організацію, основи та специфіку театрально-видовищного виробництва, сучасні методи господарювання та управління, правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ