Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Львові опора тролейбусної мережі вбила водія

За повідомленням ЛКП «Львівелектротранс», у Львові близько 20.45 год на вул. Зеленій, 95 впала опора, що тримає тролейбусну мережу. Внаслідок падіння опори загинув чоловік, який у той час проїжджав повз на автомобілі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На місце події виїхала поліція, а також служба безпеки руху, служба енергогосподарства та керівництво ЛКП «Львівелектротранс». Причини та обставини падіння опори з’ясовують.

Внаслідок події до кінця доби не курсуватиме тролейбусний маршрут № 24.

Згодом прес-служба Львівської міської ради надіслала уточнення від ЛКП «Львівелектротранс» щодо ДТП, яка сталася у Львові 29 квітня близько 20.45 год. на вул. Зеленій, 95. Аварія скоїлась через погіршення стану здоров’я водія автомобіля:
"За інформацією речника ЛКП «Львівелектротранс» Івана Бондара, чоловікові, який керував приватним автомобілем, стало погано за кермом. Він не встиг зупинитись, щоб прийняти ліки, внаслідок чого автомобіль зіштовхнувся з опорою тролейбусної контактної мережі. Від удару опара впала на проїжджу частину та перекрила дві смуги руху.

На місці події працює поліція, медики, аварійні служби та керівництво ЛКП «Львівелектротранс».

 За повідомленням у ЛКП «Львівелектротранс», внаслідок події до кінця доби не курсуватиме тролейбусний маршрут № 24".

Попередня інформація була такою:"За повідомленням ЛКП «Львівелектротранс», у Львові близько 20.45 год на вул. Зеленій, 95 впала опора, що тримає тролейбусну мережу. Внаслідок падіння опори загинув чоловік, який у той час проїжджав повз на автомобілі. На місце події виїхала поліція, а також служба безпеки руху, служба енергогосподарства та керівництво ЛКП «Львівелектротранс». Причини та обставини падіння опори з’ясовують.

Внаслідок події до кінця доби не курсуватиме тролейбусний маршрут № 24".

Також у ФБ львівський журналіст Marianna Popovych написала: "Ні, водій помер за кермом. А некерована машина врізалася у стовп. Я проходила там щойно, бачила на власні очі. Водій ще в машині був, наче заснув.... Але з якою ж силою авто мусило врізатися в той стоп, щоби він аж так впав".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ