Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові організували волонтерський табір для людей літнього віку

Вперше у Львові для людей літнього віку стартує літній волонтерський табір. З 23 по 31 липня 2011 року учасники перебуватимуть в с. Вовків Пустомитівського району Львівської області. Про це повідомили організатори.

Підчас табору волонтери матимуть можливість ознайомитися з історичними місцями с. Вовків, Товщів, Раковець Пустомитівського району, взяти участь у суспільно-корисних роботах, зможуть поділитися власним досвідом в різних галузях. В рамках заходу буде організовано майстер-класи народних майстрів, налагоджено співпрацю з місцевими мешканцями свого віку.

«Людина проживає різні періоди свого життя: дитинство, юність, молодість, зрілість, старість. В кожний з них вона прекрасна по-своєму. Життя літніх людей, яку золота осінь. Люди, які прожили життя, мають, великий досвід і готові ним поділитися. Ми турбуємося про старших людей і готові зробити їхнє життя яскравішим» - повідомила координатор заходу Людмила Гришко.

Організатори: «Інститут громадського лідерства», oб’єднання «Самопоміч», ГО «Калиновий рай».

Нагадуємо, «Інститут громадського лідерства», реалізовує проект «Навчально-освітня програма «Золоті роки», а об’єднання «Самопоміч» впровадила програму «Центри спілкування людей літнього віку» та «Групи здоров’я після 50…».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ