Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оштрафували 14 роботодавців за оголошення у невідповідних місцях

Львівська міська рада звертається до мешканців із проханням бути обережними та обачно ставитися до різного роду оголошень із пропозиціями працевлаштування, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

КП «Адміністративно-технічне управління», яке здійснює нагляд за станом благоустрою міста, а відповідно має справу із несанкціоновано розміщеними рекламними оголошеннями повідомляє, що серед роботодавців, які розвішують по місту інформацію про надання роботи є багато шахраїв.

 

«Серйозні роботодавці переважно не розповсюджують інформацію про себе у такий спосіб. Трапляються випадки, коли на оголошенні вказують контактний телефон, а внизу малесенькими літерами зазначають вартість хвилини розмови, яка є доволі космічною. Крім того, один і той же номер телефону може вказуватись в оголошенні про надання роботи та в пропозиції діагностики і сучасних методів лікування. Такі горе-роботодавці не лише уникають відповідальності за несанкціоноване розміщення своїх оголошень, але й будь-яких контактів з  управлінням, відмовляючись повідомити місце розташування свого офісу, назву фірми тощо», – каже директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

 

З початку цього року до адмінвідповідальності притягнуто 14 роботодавців, які розміщували свої оголошення про надання роботи у невідведених для цього місцях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ