Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові освятили великодні продуктові набори для найбільш потребуючих

Сьогодні у Львові спільно освятили великодні продуктові набори для найбільш потребуючих мешканців.

У Львові з нагоди Великодня для найбільш незахищених та малозабезпечених мешканців міста підготували низку соціальних заходів. Сьогодні, зокрема, відбулось спільне освячення великодніх продуктових наборів для найбільш потребуючих мешканців у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

«З празником Христового Воскресіння ми сьогодні хочемо освятити паску і інші страви. Цей обряд — це момент вдячності за ці щедрі дари, які нам Господь посилає руками добрих людей. Сьогодні Львівська міська рада подбала, щоб ви мали ці дари. Це також Божий дар і дякуємо, що ми це свято можемо святкувати з великою радістю», — розпочав молитву отець Степан Сус, настоятель Гарнізонного храму св. ап. Петра та Павла.

«Це дуже добре, що міська влада організувала такий захід сьогодні у нашому храмі у переддень свята Христового Воскресіння. Напевно, що це свято говорить нам про те, що ніхто не може бути осторонь, ми нікого не можемо забути, зокрема тих людей, які є найбільш потребуючими, які потребують нашої уваги, які з огляду на певні свої соціальні обставини не можуть повноцінно пережити цю радість, бо не все мають. Але допомагаючи іншим, проявляючи милосердя, ми доклали всі зусилля, щоб малозабезпечені люди по-особливому переживали свято Христового Воскресіння і були вдячні Богові за те, що посилає їм ці різні страви на стіл в це радісне свято», — сказав отець Степан Сус, настоятель Гарнізонного храму св. ап. Петра та Павла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ