Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові Партія регіонів подарувала свято пацієнтам дитячого відділення психіатричної лікарні

У Львові представники Сихівської районної організації Партії регіонів у неділю, 6 березня, провели соціальну акцію у дитячому відділенні Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Про це повідомила прес-служба ЛОО ПР.

Зокрема, активісти первинки влаштували для 30 маленьких пацієнтів відділення святковий стіл із солодощами, фруктами, соками та іншими смаколиками та протягом дня спілкувалися із дітками, розважаючи їх різноманітними іграми та конкурсами. Перед святковим застіллям відбулася спільна молитва.

Окрім цього, дитяче відділення лікарні та його пацієнти отримали подарунки від організаторів акції: кілька коробок солодощів, канцелярські товари, миючі засоби, футбольні м’ячі, настільні ігри та диски з мультфільмами. Також шестеро медичних працівниць дитячого відділення напередодні 8 березня отримали у подарунок квіти та солодощі.

Первинна організація №13 «Родина» Сихівської районної у м. Львові організації Партії регіонів висловлює вдячність усім організаціям та людям доброї волі, які фінансово, матеріально чи організаційно долучилися до соціальної акції, зокрема, ТзОВ «Люссо», ФК «Карпати», ПП «Медуня-солодуня», членам Ради Львівської міської організації Партії регіонів та усім небайдужим львів’янам.

У планах первинної організації Партії регіонів і надалі організовувати соціальні акції для діточок Львова. На переконання партійців, звертати увагу на дітей та їхні проблеми потрібно не лише напередодні зимових свят, але й протягом усього року, адже діти завжди раді подарункам та святам.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ