Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові патрульні затримали п‘яного майора поліції

Патрульна поліція Львова затримала вночі за кермом п’яного майора поліції. Про це патрульні повідомили на своїй сторінці у фейсбук.

«Орієнтовно о двадцятій годині ночі патрульні помітили на Княгині Ольги,106 автомобіль BMW 520, який саме заїжджав на тротуар і на ньому припаркувався. Коли інспектори підійшли до водія, то помітили, що він перебуває у стані алкогольного сп‘яніння.

Чоловік спочатку зізнався, що водій, а потім почав заперечувати, що керував транспортним засобом і свою причетність до нього. Хоча ключі від автомобіля були при ньому. Від перевірки на драгері відмовився і в лабораторії теж не захотів проходити перевірку на стан алкогольного сп‘яніння.

У чоловіка при собі було посвідчення майора поліції видане 24 листопада 2015 року. На свою підтримку закликав друзів і рідню. Згодом, чоловік почав скаржитися на погіршення стану здоров‘я і на місце викликали швидку допомогу. Водія госпіталізували. Відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані йому не уникнути.

Ще один випадок, коли водій керував автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння стався на вулиці Петлюри. До патрульних надійшло орієнтування, що водій автомобіля Daewoo Lanos може бути п‘яним. Коли юнака зупинили, він і справді був у нетверезому стані. Документи хлопець відмовився надати і почав розповідати, що його тато полковник міліції на пенсії. Не захотів проходити перевірки на стан алкогольного сп‘яніння. У відділі поліції з‘ясувалося, що на хлопця складали адмінпротоколи за цією ж статтею у 2013 і 2014 і 2015 році.

ДТП за участі п‘яного сталося на площі біля скверу Святого Юра. Чоловік на автомобілі марки Kia наїхав на дорожній знак. Від перевірки на стан алкогольного сп‘яніння відмовився.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ