Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові патрульні затримали водія, котрий зізнався, що часто їздить п'яним за кермом

Вчора, 20 січня, у Львові патрульні затримали водія, котрий зізнався, що часто їздить п'яним за кермом. Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Подія сталась о 22:30 на вулиці Любінській, 96.

Патрульні помітили автомобіль ГАЗ 2402, який під‘їхав і зупинився на зупинці громадського транспорту та увімкнув сигнал про аварійну зупинку. Коли водій побачив, що до нього йдуть поліцейські, то помінявся з дружиною місцями.

Під час профілактичної бесіди, водій зізнався, що це він керував автомобілем. У водія були очевидні ознаки алкогольного сп‘яніння – почервоніння очей, запах алкоголю, порушена координація рухів.

Перевірка на драгері показала – 1.3 проміле. Чоловік зізнався, що частенько їздить за кермом п‘яний. Старався не порушувати, а тут на кілька хвилин зупинився зачекати колегу. В салоні автомобіля лежала відкоркована пляшка пива, яку чоловік допив одразу після перевірки на драгері.

Документів чоловік пред‘явити теж не зміг – залишив їх вдома. Для складення адмінматеріалів – документи підвезли. На водія винесена об‘єднана постанова за двома статтями: за порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем без необхідних документів. Складений також протокол за керування автомобілем у нетверезому стані. На місце приїхав друг і забрав автомобіль під розписку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ