Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Вільям Тейлор

29 вересня 2006 року в рамках святкування 750-річчя Львова до нашого міста прибув Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Вільям Тейлор, який мав зустріч з міським головою Андрієм Садовим.

Відповідаючи на запитання «Гал-info» сьогодні, 30 вересня 2006 року, під час прес-конференції у Львові, про що вдалося домовитися під час цієї зустрічі Посол США відповів, що розмова з міським головою Львова була плідною.
«Андрій Садовий сказав, що він нова людина і дуже швидко хоче показати місту результат своє роботи. Я сказав, що теж нова людина і ми домовилися про співпрацю, зокрема, в галузі інвестицій. Йшлося про те, що в Україні протягом трьох років не відбуватимуться вибори, що призведе до стабілізації в державі і дасть можливість політикам заспокоїтися. А, як відомо, інвестори шукають стабільності», — зазначив  Вільям Тейлор.
Окрім цього, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні відвідав католицький університет у Львові.
«Посольство США надає релігійно-інформаційній службі, що діє при університеті свою підтримку. Посольство надає підтримку бібліотекам, зокрема, комп’ютерним обладнанням та книжками», — зазначив Посол.
Вільям Тейлор також додав, що йому дуже приємно бути у Львові.
«Це моя перша подорож до вашого міста. В Україні я був кілька разів, проте до Львова не приїжджав. Всі мої друзі і знайомі багато розповідали про це місто, і коли я приїхав сюди, то зовсім не розчарувався, місто мене дуже вразило», — наголосив Посол.
Посол візьме участь в усіх офіційних заходах, присвячених святкуванню 750-річчя Львова. Крім того, протягом свого перебування у нашому місті Вільям Тейлор планує відвідати інституції та проекти, які Посольство США підтримало за своїми програмами в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ