Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові переобрали президента обласної асоціації ветеранів спорту

29 березня в аудиторії Львівського державного університету фізичної культури відбулася звітно-виборча конференція Львівської обласної асоціації ветеранів спорту, повідомила Оксана Вацеба, заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту.

На конференцію прибули представники ветеранських спортивних клубів області, обласних федерацій з видів спорту, уславлені львівські спортсмени – серед яких уславлений львівський олімпієць Валерій Савін, котрий успішно виступає в чемпіонатах світу зі стрибків на лижах з трампліну серед ветеранів; переможці чемпіонатів світу серед ветеранів Геннадій Юркевич, Василь Мартинюк, Михайло Кухарський, Михайло Бурков (важка атлетика); Ярослав Михайлюк (самбо), Ярослав Чала (пауерліфтинг) та ін.

Кращих спортсменів-ветеранів Львівщини за підсумками спортивного сезону 2011 року було відзначено грамотами Державної служби молоді та спорту України, управління з питань фізичної культурита спору Львівської облдержадміністрації та відділення НОК України у Львівській області.

Президент асоціації Володимир Милян відзначив два попередні роки успішними для ветеранів фізичної культури та спорту Львівщини. Розвиток спорту ветеранів набуває в області активного розмаху та масштабності; злагоджено діє рада обласної Асоціації ветеранів спорту, ветерани Львівщини успішно виступають у змаганнях всеукраїнського та міжнародного масштабу.

Під час засідання конференції обговорено актуальні питання діяльності обласної асоціації ветеранів спорту й загалом розвитку руху ветеранів фізичної культури та спорту Львівщини.

На наступний дворічний період учасники звітно-виборчої конференції Львівської обласної асоціації ветеранів спорту знову обрали президентом Володимира Миляна.

В роботі конференції взяли участь заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Оксана Вацеба, керівник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Яворівської райдержадміністрації Роман Свистун, представник відділу спорту Львівської міської ради Людмила Прокопенко, представники обласного центру «Спорт для всіх» та ін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ