Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові перевізники створили комітет, який вичавить із влади новий тариф – 3 грн за маршрутку

22 січня у Львові під час першої міської автотранспортної конференції створили її виконавчий орган – постійно чинний координаційний комітет. До нього увійшли представники трудових колективів автотранспортних підприємств, Львівського обласного осередку ВГО «ВААП», Львівської обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства, первинних профспілкових організацій підприємств та керівників транспортних підприємств.

Всього комітет налічує 17 осіб. Його персональний склад одразу і одноголосно затвердили на конференції. Створений робочий орган працюватиме з органами влади.

Нагадаємо, учора відбулась перша міська конференція повноважних представників трудових колективів та профспілкових організацій автотранспортних підприємств Львова. На неї зареєструвалось понад 100 осіб. Серед учасників були водії та представники п’яти підприємств-перевізників, з міської ради не було нікого.

Конференція ухвалила рішення, у якому, зокрема, категорична вимога до влади Львова, щоби вона погодила вартість проїзду у маршрутці у розмірі 3 грн.

За словами представника Львівської обласної організації профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України Юрія Кривенка, якщо вимоги будуть проігноровані, комітет визначатиме подальші кроки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ