Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові пілотно впроваджують електронні медичні картки

15 листопада у Львові стартує другий міжнародний форум «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців». Е-урядування дозволить у режимі он-лайн записатися на прийом до посадовця, зробити звернення, оплатити комунальні послуги тощо. Окрім цього у Львові впроваджуються телемедичні проекти та інформатизація в дитячій лікарні на вул. П.Орлика, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Перший день форуму присвячений е-урядуванню у сфері охорони здоров’я. 

«Завдяки програмі соціального партнерстваDTEK – на фінальній стадії 2 масштабні проекти. Зокрема, 4 медичні заклади у Львові будуть підключені до всеукраїнської медичної телемережі, вже закуплено обладнання. Це обласна лікарня, онкодиспансер, лікарня швидкої допомоги і дитяча лікарня на Орлика. Також в рамках цієї програми ми маємо інший важливий пілотний проект – в дитячій лікарні на Орлика – повна інформатизація. Це передбачає створення електронної карти пацієнта», - зазначив Назар Гудз, координатор Міжнародного форуму «Електронне урядування – відкрита влада для мешканців» у Львові.

«Інформатизація в лікарнях є важливою, тому що документи ніколи не загубляться. Тому що вся необхідна інформація для передачі одного лікаря іншому – це передача всього пакету в потрібний момент. В перспективі ми хочемо, щоб і пацієнти мали доступ до своїх даних», - підсумував Антон Скрипник, менеджер продуктів компанії «Елекс».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ