Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пісні Івасюка прозвучать в новій інтерпретації

4 – 5 березняо 18 год. у Львові з нагоди 64-річчя від дня народження відомого композитора Володимира Івасюка відбудуться два додаткові прем’єрні концерти «ПРОЕКТУ ІВАСЮК». Про це повідомили організатори.

Так, пісні всесвітньо відомого українського композитора та поета прозвучать у новій інтерпретації академічної капели «Трембіта» та зірок української сцени: Павла Табакова, Наталки Карпи, Оксани Мухи, Софії Федини та Піккардійської терції.

«Львову завжди потрібна прекрасна українська музика, українські програми та проекти. А тим паче сьогодні, коли в країні йдуть певні непорозуміння із державною мовою. Це дуже добре, коли робляться цікаві українські проекти. Якщо говорити про «ПРОЕКТ ІВАСЮК», мені надзвичайно приємно, адже пройшло 34 роки із дня смерті Володі, а пісня його живе. Безмежно дякую професору Кулику за аналіз творчості брата і можливість виконувати його твори в несподіваних інтерпретаціях, зокрема у виконанні хору «Трембіта». Також дякую усім співакам, які долучились до цього мистецького проекту, адже вони є окрасою нашої сучасної української музики. Я дуже тішуся, що є таке бажання у митців,у виконавців, організаторів створити такий проект і втілити його в життя. Адже це ще раз говорить про те, що музика Володі є затребувана, її люблять, на неї йдуть»,–зазначила молодша сестра композитора Галина Івасюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ