Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові планують на 20 % знизити орендну ставку за приміщення комунальної власності

Орендну ставку для приміщень комунальної власності можуть знизити. Про це сьогодні під час брифінгу сказав начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Євген Климкович.
„Зараз готується пакет змін до положення про оренду територіального майна, який буде винесено на розгляд сесії міської ради 9 квітня. Зокрема йтиметься про коригування орендних ставок”, - сказав Євген Климкович. За його словами, зниження орендної ставки потребують представники окремих видів діяльності. „Я підтримую таку зміну в умовах економічної нестабільності. Зрештою це вигідно і для міської влади, адже приміщення комунальної власності здебільшого є непривабливими, потребують ремонту. Щоб зберегти свої позиції міська влада мала б зменшити орендну ставку на 20%”, - прокоментував Євген Климкович.
Приміщення комунальної власності є збитковими. Зокрема у 2008 році управління комунальної власності не виконань бюджет на 7 млн. гривень: замість прогнозованих 38,32 млн. гривень вдалося зібрати лише 30,78. „Проблеми з виконанням бюджету будуть і цього року. Причини - загальна фінансова нестабільність та збільшення числа об’єктів комунальної власності, які заплановано приватизувати, що зменшить надходження від оренди цих приміщень”, - розповів Євген Климкович.
В бюджеті управління комунальної власності на 2009 рік заплановано 42,75 млн. гривень надходжень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ