Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові планують побудувати автосалон зі стоянкою на даху

У Львові, на розі вулиць Липинського – Промислової планують побудувати торгово-офісний центр з продажу та обслуговування легкових автомобілів. Про це говорила вчора, 7 квітня, на громадських слуханнях.

 

За словами представника замовника документації Миколи Ховряка, на земельній ділянці площею 0,4420 га передбачається будівництво 9-ти поверхового офісного центру, двох автосалонів,  8 автомобілів кожний, автосервісу на 12 постів, автомийки на 2 бокси, очисних споруд і вантажного ліфта для підйому автомобілів на дахову автостоянку на 28 машиномісць .

 

«Дахова автостоянка розрахована на автомобілі відвідувачів, які туди підніматиме ліфт, але можливо іноді ми там виставлятимемо і автомобілі з салонів», -  зазначив представник ГАП КП «Архітектурно-будівельний нагляд» Микола Шеремета.

 

Також він додав, що територія комплексу підлягає відповідному благоустрою з замощенням автостоянок та проїздів асфальтобетоном на посиленій основі, тротуарів – фігурними елементами мощення, газонів з багаторічних трав з висадкою дерев і кущів, зовнішнім енергозберігаючим освітленням.

 

Замовником будівництва є українсько-польське СП ТзОВ «Агродерев» (м. Рава-Руська).

 

Наразі проект будівництва рекомендовано до подальшого розгляду.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ