Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові планують створити карту забруднення міста

До кінця 2010 року у Львові планують створити карту забруднення Львова. Ця карта повинна допомогти транспортній стратегії Львова та розвантаженню найбільш забруднених перехресть. Про це розповіла сьогодні, 15 січня, на прес-конференції директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

 

«Ми в цьому році лише починаємо працювати над картою, яка б допомогла розв’язати проблему завантаженості малого транспортного кільця, тобто центральну частину міста. Адже що більше машин на дорогах, то більш забруднене там повітря», - розповіла Інна Свистун.

 

Аналоги такої карти в Україні є лише у Рівному та частково у Києві. «Цього року ми спробуємо відтворити проблему завантаження та забруднення центральної частини міста на карті. Розрахована ця карта на управління ЛМР, яку вони згодом зможуть використовувати у своїй роботі», - зазначила вона.

 

Планується, що карта буде представлена на сайті ЛМР. Та наразі роботи над нею лише розпочинаються, тому сказати, коли робота над її створенням буде завершена, складно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ