Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові планують створити новий медійний проект

До кінця року у Львові планують створити ще одну газету. Про це „Гал-info” повідомив головний редактор майбутнього видання Орест Друль.
За його словами, це буде україномовна щоденна газета, яку поширюватимуть на території всієї України. Видання виходитиме на 16-28 сторінках і носитиме освітній характер. На запитання, чим приваблюватиме нова газета читачів, Орест Друль відповів: „Це буде незаангажоване, об’єктивне видання, яке має на меті змусити людей думати».
 Наразі невідомо, яку назву носитиме нова газета. Поки що, за словами Ореста Друля, щодо цього питання тривають маркетингові дослідження. Він також зазначив, що зараз тривають переговори щодо участі в проекті відомих львівських та київських журналістів.
Зараз у Львові нараховується 11 газет, зокрема «Високий Замок», «Експрес», «Львівська газета», «Поступ», «Аргумент газета», «Аргумент Влада», «Крок», «Ратуша», «Суботня пошта», «За вільну Україну», «Україна і час».
Газети «Молода Галичина» та «Істина» нещодавно перестали виходити. Газета «За вільну Україну» виходить лише раз на місяць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ