Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові планують створити СП, щоб складати трамваї-вузькоколійки

У квітні 2011 у Львові планують розпочати реконструкцію трамвайних вагонів на базі трамвайного ДЕПО на вул. Городоцькій. Про це в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа заявив сьогодні, 22 листопада, під час прес-конференції.

На разі ЛКП «Львівелектротранс» планує реконструкцію 20 трамвайних вагонів, котрі нині простоюють. «Таких вагонів загалом є 48, поки планують реконструювати лише 20. Їхня гарантія після капремонту – 10 років. Купити вживані трамваї у Європі уже не можна: таких на заході не випускають. Якщо ж такий новий трамвай замовити у Європі, то він коштуватиме 2,5 млн євро, а це надто дорого», – сказав Володимир Карпа.

«Сьогодні мова йде також про створення спільного підприємства з іноземними фірмами на базі трамвайного ДЕПО на вул. Городоцькій. Щоб тут можна було збирати свої трамваї-вузькоколійки. Нині львівська сторона активно веде переговори із західними колегами щодо співпраці. Зокрема, польська фірма «Пессо» зацікавилась нашим проектом», – зазначив Володимир Карпа.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ