Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові планують відремонтувати вулицю Людкевича і Парк Архангела Михаїла

Сьогодні, 9 червня, на засіданні виконкому ЛМР прийняли рішення про те, щоб надати Галицькій районній адміністрації функцій замовника робіт з капремонту вулиці Людкевича, а також рішення про надання ЛКП "Зелений Львів" функцій замовника на капітальний ремонт парку Архангела Михаїла.
Фото ЛМР

Про це інформує пресслужба ЛМР.

"На вул. Людкевича передбачено проведення капітального ремонту з облаштуванням громадського простору", - доповів в. о. директора департаменту містобудування Тарас Кубай. 

Витрати, пов’язані з розробкою коригування проєктно-кошторисної документації, супутніх до проєктування послуг і капітального ремонту вул. С. Людкевича з облаштуванням громадського простору, покладуть на приватне підприємство "Мега-Тех". Із цим підприємством Галицька РА укладе відповідний меморандум. 

Концепцію облаштування громадського простору буде погоджено з управлінням охорони історичного середовища та управлінням архітектури та урбаністики департаменту містобудування.

Також сьогодні на виконкомі розглядали питання ремонту Парк Архангела Михаїла.

"Рішенням передбачено розробку проєктно-кошторисної документації та проведення капітального ремонту цього парку", - доповів в. о. директора департаменту містобудування ЛМР Тарас Кубай.

Так, рішення покликане покращити соціальну та інженерну інфраструктуру.

Витрати, пов’язані з розробкою проєктно-кошторисної документації, супутніх до проєктування послуг і капітального ремонту парку Архангела Михаїла, з облаштуванням пішохідного бульвару, покладуть на товариство з обмеженою відповідальністю "Метгал". Відтак ЛКП "Зелений Львів" має укласти тристоронній договір підряду, відповідно до якого, право власності на об’єкт ремонту набуває Львівська міська територіальна громада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ