Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові планують запровадити універсами адміністративних послуг

У Львівській міській раді розпочали роботу над впровадженням Універсамів адміністративних послуг. Універсами послуг – це європейська модель центрів для надання послуг мешканцям міста, – повідомила прес-служба львівської міської ради.

 

Як розповіли в адміністративно-господарському управлінні ЛМР, основним завданням такої новації в наданні послуг є те, що мешканець в одному приміщенні може отримати всі консультації та дозволи. 

 

Універсами адміністративних послуг реалізовуватимуться у два етапи. Першим є впровадження єдиного реєстру послуг Львівської міської ради та інформаційних карток до кожної послуги. З цією метою для працівників міської ради 29-30 березня в рамках співпраці з Центром досліджень місцевого самоврядування (м.Львів) та Центром політико-правових реформ за сприяння Фонду Фрідріха Наумана (м.Київ) відбувся семінар–тренінг «Впровадження універсамів адмінстративних послуг в Україні».

 

Другим етапом є створення мережі універсамів, яка забезпечить роботу таких центрів у кожному районі міста. 

 

«Наше завдання - запровадження єдиної системи надання публічних послуг мешканцям нашого міста, підвищення ефективності обміну інформації між виконавчими органами Львівської міської ради та громадою міста Львова, підвищення рівня довіри до місцевої влади та забезпечення відкритості органів місцевого самоврядування. Нам необхідно вибудовувати таку систему організації роботи, яка буде стимулювати службовців працювати ефективно на основний результат своєї діяльності – якісне надання послуг населенню», - розповідає керівник адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ