Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові побудували пішохідний перехід через колії між вул. Городоцькою та Курмановича

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, у межах комплексу додаткових заходів, скерованих на запобігання травмуванню сторонніх осіб на території магістралі, регіональна філія «Львівська залізниця» завершила будівництво регульованого пішохідного переходу через колії поблизу станції Скнилів.

Безпечний, обладнаний сучасними технічними засобами перехід залізничники спорудили у місці, яким громадяни масово користуються, особливо у ранковий та вечірній час доби, для найкоротшого переходу між вул. Городоцькою та Курмановича у Львові.

У ході будівництва працівники Львівської залізниці виконали комплекс колійних робіт, вклали два комплекти залізобетонного настилу. Будівельники облаштували пандус для зручного пересування осіб з інвалідністю, підходи до переходу встелити бруківкою. Крім того, для гарантування безпеки громадян обладнали перехід новими засобами звукової та світлової сигналізації, що завчасно попереджатиме пішоходів про наближення поїзда, а енергетики забезпечили належне освітлення для безпечного переходу через колії у темну пору доби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ