Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові почало зникати світло: Обленерго встановлює причини

"Учора, 4 січня 2010 року, було тимчасово припинено електропостачання споживачам з 21:19 до 21:46 год. у Шевченківському районі Львова (пр.Чорновола, вул. Панча, Мазепи, Окуневського, Липинського, Уманська, Кошиця, Шеремети, Замарстинівська, Інструментальна, Топольна, Під Голоском, Квітова) у зв’язку із відключенням на підстанції „Львів-11”. В тому числі на 27 хв. було знеструмлено котельню по вул.Квітовій,10. Причини ситуації встановлюються. Просимо вибачення за тимчасові незручності". Повідомив відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

"Крім цього, 4 січня 2010 року було тимчасово припинено електропостачання котелень у Львові по вул.Ак.Павлова,6а та вул.Івасюка,19 терміном на 10 хв. та по вул. Шевченка,42 і вул. Золотій,21 терміном на 25 хв. у зв’язку із проведенням оперативних перемикань, пов’язаних з відновленням нормальної схеми живлення після ремонтних робіт.

Також 4 січня 2010 року до Товариства поступила заявка про знеструмлення котельні у м.Винники по вул.Кільцевій,2. Після перевірки було встановлено, що з обладнання ВАТ „Львівобленерго” електропостачання котельні не припинялось.

Довідка.

Згідно з чинним законодавством України встановлюється категорійність електропостачання споживачів, яка визначається вимогами Державних будівельних норм (ДБН) та «Правил улаштування електроустановок» (ПУЕ).

До першої та другої категорії електропостачання відносяться споживачі, перерва в електропостачанні яких може призвести до порушення функціонування особливо важливих елементів комунального господарства (ПУЕ, пункт 1.2.17-19).

До цих категорій мають відноситися і об’єкти ЛМКП „Львівтеплоенерго”. Ці об’єкти повинні забезпечуватись електроенергію від двох незалежних взаєморезервуючих джерел живлення і перерва в електропостачанні може бути на час оперативного переключення з основного джерела живлення на резервне (ПУЕ, пункт 1.2.17-19).

З вищевказаних об’єктів котельні по вул.Ак.Павлова,6а та вул.Івасюка,19 мають третю категорію надійності без резервного живлення", - сказано у повідомленні. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ