Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові почали ремонт вулиці Наукової

Сьогодні, 13 листопада, ТзОВ «Балтом-Україна» приступило до ремонтних робіт на вул. Науковій. Повідомили „Гал-іnfо” в прес-службі ЛМР з посиланням на управління інженерного господарства міськради.
«До цього часу тут велися підготовчі роботи. Дорогу на ділянці від вул. Кульпарківської до вул. Тролейбусної ремонтуватимуть до 7 грудня цього року. З міського бюджету виділено близько 11 млн грн», - повідомив головний спеціаліст технагляду управління інженерного господарства Валерій Щукін.
Вулицю ремонтуватимуть частинами, не перекриваючи повністю. Зараз одна смуга закрита, а на іншій організовано двосторонній рух. Протягом зазначеного часу рух тролейбусу №2 змінено. Він їхатиме з центру за звичним маршрутом до кільця на вул. Кульпарківській, тоді повертатиме на вул. Виговського, вул. Любінську і далі курсуватиме за маршрутом тролейбусу №9.
«Дорогу відремонтують за новим методом. Старий асфальт разом з сумішшю щебеню та бітуму ремонтники використають для влаштування дорожньої основи. А покриють вулицю новим для нашого міста щебенево-мастильним асфальтом. Він є якісний і дорожчий за звичайний. Так дороги давно роблять у Європі, а у Львові - вперше», - повідомив Валерій Щукін.
На вулиці облаштують також технічний тротуар, «кишені» для зупинок громадського транспорту та планують відремонтувати під’їзні вулички, які ведуть у житлові квартали.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ