Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові почали ремонтувати вул.Городоцьку – Чернівецьку – Залізничну

Сьогодні, 14 березня, розпочалися ремонтні роботи на вул. Городоцька-Чернівецька-Залізнична, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні ми приступили до виконання робіт, які триватимуть до 1 червня. проектом передбачається заміна інженерних комунікацій і облаштування території, кільцевої розв’язки. У перший день задіяно 15 одиниць техніки, працює близько 50 людей. Впродовж кількох днів будуть виконуватись роботи з розбираннятрамвайних колій та бруківки, потім перейдемо до заміни інженерних комунікацій, дорожнього полотна і будемо переходити до облаштування територій», - зазначив в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Нагадаємо, виконавцем робіт є ВАТ «ЛСБМУ-1». Відповідно до угоди, у 2012 році передбачено виконання робіт на суму 25249,8384тис. грн.

Проектом передбачено реконструкцію дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів; реконструкцію водопровідно-каналізаційних, газових, телефонних, електричних мереж; влаштування велосипедних доріжок; озеленення території, винесення автостанції з пл.Двірцевої.

«У першу чергу планується виконати роботи з заміни інженерних мереж, реконструкцію дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів у межах вул.Городоцької від вул.Горської до вул.Тобілевича і початок вул.Чернівецької. Термін виконання робіт: березень-травень 2012 року», - зазначили в управлінні капітального будівництва ЛМР.

У зв’язку з закриттям доріг на ремонт буде внесено зміни у рух громадського транспорту.

Як поінформували у ЛКП «Львівелектротранс», на час ремонту не курсуватимуть трамваї №№1 та 9, трамвай №6 курсуватиме за зміненим маршрутом: з вул.Липинського на вул.Кн.Ольги.

«Для того, щоб з’єднати центральну частину міста з залізничним вокзалом, замість трамвайних маршрутів №1 та №9 курсуватимуть 2 автобусні маршрути: № 9трам і № 1трам, на яких будуть працювати по 5 одиниць автобусів класу «Богдан». Вивільнені трамваї будуть працювати на інших трамвайних маршрутах», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

Шлях 1-го трамвайного маршруту: вул.Чернівецька – вул.Залізнична – вул.Олени Степанівни – вул.Я.Мудрого – вул.Городоцька - пр. Свободи-вул. Дорошенка – вул.С.Бандери – вул.Шептицьких – вул.Коротка – вул.Чернівецька.

Шлях 9-го трамвайного маршруту: вул.Чернівецька – вул.Городоцька-вул.Смаль-Стоцького – вул.Залізняка – вул.Антоновича – вул.С.Бандери – вул.Коперника – вул.Дорошенка – вул.Городоцька – вул.Коротка – вул.Чернівецька.

Окрім того, буде внесено зміни у рух 14 міських автобусів - №№2а, 10, 15, 16, 20, 22, 24, 25, 31, 32, 34, 43, 49 та 51. Ці зміни не стосуються тих маршрутів, які безпосередньо їдуть на Залізничний вокзал. Зокрема, автобуси №№ 32, 10, 16 здійснюватимуть рух за існуючою схемою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ