Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові податкова міліція викрила підпільний гральний зал

У Львові працівники Управління податкової міліції ДПА у Львівській області припинили діяльність інтерактивного клубу, який, в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», працював як гральний зал, – повідомили у відділі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

 

Під час перевірки виявлено 11 робочих місць користувачів комп’ютером, обладнаних клавіатурою, моніторами та системними блоками, під’єднаними до локальної мережі з центральним сервером, розташованим в кімнаті адміністратора. Крім цього, вилучено документацію про грошовий обіг, виплату виграшів та наявний на момент перевірки прибуток від діяльності вказаного інтерактивного клубу на суму 1,2 тис. грн.

 

Орієнтовна вартість вилученого грального та офісного устаткування становить 120 тис. грн. Проводиться дослідча перевірка, по завершенні якої матеріали будуть скеровані в суд для застосування ст. 3 Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», яка передбачає покарання у вигляді штрафу на суму понад 5 млн. грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ