Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові погрожують антизабудовним активістам

У Львові погрожують антизабудовним активістам, - Автономний опір.

"Багатії у Львові зрозуміли, що об'єднані люди можуть досягти багато чого, тому перейшли до наступу та залякувань тих, хто захищає свої права!

Сьогодні ввечері, в двері до активістки "Народної дії" пані Ліди Конюх із вулиці Сахарова подзвонили три поліцейських. Вони приїхали на виклик до сусідки, яка мешкає в сусідньому під'їзді. До них вже неодноразово приходять два невідомі чоловіки. Але сусіди їм не відкривали, бо ті питали щось незрозуміле. А сьогодні, така ж ситуація, тільки сусідка почула що називають її імя, тому вона відкрила. Їй в лице вилили воду і сказали, що наступного разу це буде кислота. І коли збігали вниз по сходах, щось невнятно крикнули про забудову на вул. Сахарова. Отже, хлопці прийшли попередити, що швидше всього це мала б бути пані Ліда.

Раніше пані Ліді вже погрожував невідомий під час слухання справи по демонтажу крану на цій забудові в Господарському суді Львівської області.

Завтра активісти будуть писати заяву в Франківський райвідділ. От з яким криміналом ми маємо справу. От кому дають в оренду НАШУ землю", - зазначено в заяві Автономного опору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ