Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові поховають демобілізованого Героя-десантника

Сьогодні, 15 травня, у Львові о 13.00 (вул. Пекарська 52) відбудеться прощання з демобілізованим десантником Денисом Буриком. Це вже п’ятий демобілізований десантник, який помер у Львові. Про це йдеться у повідомленні на сторінці ГО «Союз Ветеранів Десанту» у Фейсбуці.

Денис Бурик був мобілізованим і служив кулеметником на Луганській ТЕС у 5 роті 80-ї бригади. Йому було лише 31 рік.

«Він помер коли повернувся з війни. Помер раптово не пробудившись від сну. Серцева недостатність.

Після служби Денис пішов на роботу і працював будівельником. Ми пам’ятаємо його, як вірного побратима. В зоні АТО разом із нами був у боях під Металістом та Щастям. Незважаючи на те, що Денис був кулеметником він дуже смачно готував. Усі пам’ятають його смачні страви на фронті.

Неодружений. У нього залишилися мама і брат.

Прикро, але такі втрати Героїв, які помирають повернувшись з війни, потрібні лише рідним та побратимам. Це вже п’ятий наш побратим, який передчасно пішов з життя після демобілізації.

Напевно у Львові цими важкими втратами також мали б займатися місцева влада з військкоматами», - йдеться у повідомленні.

Як розповів у коментарі Гал-інфо депутат Львівської міської ради Віталій Свінціцький, який воював із Денисом Буриком, на жаль, складається так, що усі турботи і горе лягає на плечі рідних та побратимів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ