Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові понищили будинок, в якому жив Іван Франко

Як поінформувала начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, у Львові власники квартири на вул.Крушельницької, 25 самовільно вибили вікна та встановили 2 сходів. Цей будинок є пам’яткою архітектури місцевого значення, пам’яткою історії, в ньому жив Іван Франко. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Під час огляду у другій половині жовтня наші працівники виявили два вибиті вікна.Тоді ж роботи ми зупинили. 25 жовтня ми звернулись до прокуратури Галицького району, міської міліції та Інспекції держархбудконтолю. Сподівались також, що правоохоронні органи допоможуть нам встановити особу власника. Однак відповіді від жодної структури так і не отримали. 25 листопада надіслали повторне звернення до міської міліції. Вчора ввечері виявили ще одне вибите вікно та 2сходів», - розповіла Лілія Онищенко.

За словами Лілії Онищенко, працівникам управління вдалось встановити особу власників. «Це ті ж власники, які поруйнували квартири на вул.Вірменській, 30та вул.Зеленій, 63», - додала Лілія Онищенко.

Як додала Ліля Онищенко, справа щодо самовільних робіт на вул.Вірменській, 30 знаходиться у суді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ