Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові популяризуватимуть біоетику

Медики з різних країн світу зустрінуться у Львові та обговорять питання розвитку біоетики в системі охорони здоров’я. Міжнародна науково-практична конференція «Біоетика в системі охорони здоров’я і медичної освіти» відбудеться 26-27 березня, у приміщенні Львівської семінарії Святого Духа за адресою вулиця Хуторівка, 35, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
На конференції розглядатимуть актуальні питання охорони здоров’я та медицини, зокрема говоритимуть про боротьбу з алкоголізмом, наркоманією, тютюнозалежністю, про проблеми трансплантації органів, аборти та контрацепцію. Також торкатимуться проблем християнської етики та моралі. Серед основних тематичних напрямів конференції: правові та медико-соціальні аспекти регулювання системи охорони здоров’я на засадах біоетики, регулювання біомедичних втручань в організм людини на засадах біоетики та біоетика і основи християнської моралі.
Як повідомила с. Діогена – Галина Терешкевич, доцент Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, конференція сприятиме популяризації і розвитку персоналістичної біоетики, покликаної в період глобалізації морально і духовно оздоровлювати як кожну особистість, так і людство в цілому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ