Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові порахують усіх безпритульних тварин за 300 тис. євро

На сьогоднішньому засіданні виконкому Львівської міської ради було ухвалене рішення «Про реалізацію проекту «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ».

Начальник управління житлового господарства Львівської міської ради Юрій Голець повідомив, що проект «S.O.S. – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ» розробили фахівці Львівської міської ради. Проект був схвалений рішенням спільного моніторингового комітету Програми транскордонної співпраці Польща-Білорусь 2007-2013 і отримав співфінансування ЄС. За словами Гольця, 300 тис. євро. Згідно з інформаційною довідкою, це 90% загальної вартості проекту.

Партнерами у проекті виступають: виконком Луцької міськради, виконком Івано-Франківської міськради, Уряд міста Любліна (Польща).

Основні заходи проекту: впровадження програми обліку та реєстрації в українських містах-партнерах; проведення досліджень щодо чисельності безпритульних тварин та її динаміки у районах Львова; створення стерилізаційно-ветеринарного центру у Львові на базі ЛКП «Лев» (ремонт приміщень, закупівля обладнання, благоустрій території) тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ