Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові посилився контроль за інтерактивними клубами

Виконавчі органи міської влади здійснюватимуть контроль за інтерактивними клубами, інтернет-кафе, комп’ютерними клубами та інтернет-клубами. Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 3 листопада, на засіданні сесії Львівської міської ради. За таку ухвалу проголосувало 70 депутатів.

Раніше виконавчі органи Львівської міської ради, комісії при районних адміністраціях, мали можливість перевіряти тільки інтерактивні клуби, тепер в компетенції всі заклади, де здійснюється гральний бізнес.

«На органи місцевого самоврядування покладений контроль за діяльністю інтерактивних клубів. Працівники управління економіки чи працівники будь-якої районної адміністрації, які виявляють, що в інтерактивному клубі здійснюється гральний бізнес, можуть викликати представника правоохоронних органів. Ми також складаємо акти і відповідно надсилаємо до правоохоронних органів. Якщо раніше наша діяльність законодавчо була передбачена тільки в інтерактивних клубах, то тепер ми маємо право перевіряти і інтернет-кафе, і комп’ютерні клуби, і інтернет-клуби», - повідомила директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ