Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові повісили „москаля”

Сьогодні у Львові на площі Кропивницького відбулася гумористична акція „Запрошуємо у гості”, яку ГО „Молодіжний націоналістичний конгрес” провела у відповідь на наругу над державною та релігійною символікою на горі Говерла, яку здійснили представники антиукраїнської організації „Євразійський союз молоді”.
Представники громадської організації зачитали послання від української молоді провокаторам, які здійснили наругу над державною символікою. „Суть цієї акції – висміяти вчинок представників організації „Євразійський союз молоді” на горі Говерла, Радикально відповідати на такий ляпас з їхнього боку не варто. Ми вирішили їх висміяти, адже українські козаки висміювали турецького хана та своїх ворогів”, – розповів відповідальний за зв’язки з громадськістю ГО „Молодіжний націоналістичний конгрес” Андрій Мочурад. 
Організатори акції на дереві повісили за ногу опудало москаля і давали змогу бити його палками. „Ми повісили провокатора за ногу, щоб кров до голови дійшла і він думав, що робить”, – розповів Андрій Мочурад. 
Він зазначив, що місце проведення акції вибрали біля пам’ятника Степанові Бандері тому, що за інформацією організації „Євразійський союз молоді”, тут вони планували наступні провокативні акції.
Нагадаємо, що 18 жовтня російська організація Євразійський Союз Молоді повідомила про знищення її активістами Державного Герба України, встановленого на Говерлі - найвищій горі на території України і про перейменування вершини на пік Сталіна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ