Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові представлять лемківські традиції святкування Різдвяних свят

Потягом трьох днів, з 12 до 14 січня, львів’яни матимуть змогу побачити святкування Різдвяних свят в лемківських традиціях - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
З нагоди святкування 20-ліття Львівської організації «Всеукраїнське товариство «Лемківщина» у Львові проходитимуть святкування Різдвяних свят в лемківських традиціях та наукові конференції. Як повідомляють організатори, сьогодні, 12 січня о 16.00 год. у їдальні Національного університету «Львівська політехніка» буде проходити Святвечір в лемківських традиціях «Лемківська Велія».
Також 13 січня з 10.00 год. до 14.00 год. у Палаці Потоцьких відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Лемківщина» в орбіті українського суспільства», а о 15.00 год. буде проходити засідання Президії світової Федерації Українських Лемківських Об’єднань.
14 січня о 15.00 год. у Львівському Національному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться святковий «Лемківський концерт» з нагоди святкування 20-ліття Всеукраїнського товариства «Лемківщина».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ