Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові представники Міжнародних рад християнських спільнот «Лярш» та «Віра і Світло» обговорили пріоритети своєї діяльності

Сьогодні під час зустрічі у Львові представники Міжнародних рад християнських спільнот «Лярш» та «Віра і Світло» поділилися досвідом роботи з розумово неповносправними особами в світі, а також обговорили пріоритети своєї діяльності та визначили плани на майбутнє. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Одним з наших пріоритетів є показати суспільству, зокрема молоді, яка роль особи розумово неповносправної у здоровому суспільстві. У Львові у майстернях денної та пообідньої програми ми побачили зворушливу атмосферу стосунків між неповносправними особами та людьми, які з ними працюють», — повідомив координатор міжнародної федерації «Ляршу» з Канади Жан Крістоф Паскаль.
«Зустріч провідних структур «Ляршу» і «Віри і Світла» з різних країн світу, яка зараз проходить у Львові, відбувається вперше в історії спільнот. До тепер ще не було таких загальних зустрічей, хоча дві організації мають багато спільного і їхня діяльність не раз перетиналася і взаємодоповнювалась. У Львові члени спільнот, які допомагають особам з розумовою неповносправністю, провели зустрічі у реколекційному домі української греко-католицької церкви у Брюховичах. Під час зустрічей ділилися досвідом та переглядали і оновлювали стратегічні плани», — повідомила голова адміністративної ради «Ляршу» у Львові Зеня Кушпета. 
Нагадаємо, що цими днями у Львові перебувають представники Міжнародних рад християнських спільнот «Лярш» та «Віра і Світло» з різних країн світу. Міжнародну раду «Ляршу» представляють 30 осіб з 14 країн світу, Міжнародну раду «Віри і Світла» - 19 осіб з 17 країн світу. Серед них - Франція, Бельгія, Швейцарія, Великобританія, Ірландія, Індія, Канада, США, Домініканська Республіка, Гондурас, Бразилія, Уганда, Нова Зеландія, Філіппіни, Італія.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ