Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові представили нового прокурора області Олексія Баганця

Заступник Генпрокурора України Микола Голомша представив сьогодні, 15 січня, трудовому колективу прокуратури Львівської області нового прокурора Олексія Баганця, якого було призначено відповідно до указу Генерального прокурора України від 10 січня 2008 року на цю посаду. Представлення нового прокурора Львівщини відбулося за участю керівництва області та міста, зокрема, голови ЛОДА Петра Олійника, голови ЛОР Мирослава Сеника та міського голови Андрія Садового, а також за участю екс-прокурора Львівської області Анатолія Пришка.
„Олексій Баганець пройшов великий шлях у прокуратурі. Вам до нього не звикати, оскільки він раніше був прокурором Львівщини”, – сказав Микола Голомша, звертаючись до працівників прокуратури. – Ви знаєте, що це за людина і які вимоги до роботи він ставить”.
Заступник Генпрокурора зазначив, що прокуратура Львівської області – це професійний колектив, який зумів з новим керівником продовжити справу, спрямовану на захист громадян відповідно до законодавства України.
„Що стосується резонансних кримінальних справ, то зараз є багато роботи у нового керівника обласної міліції Василя Пісного. Новий прокурор Олексій Баганець координуватиме роботу з розкриття цих справ, я переконаний, що буде результат цієї роботи, – розповів Микола Голомша. – Також потрібно проводити серйозну роботу, щоб запобігти крадіжкам автомобілів, адже Львівщина – це прикордонний регіон, де багато приїжджих. Тому достатньо багато є кримінального елементу.”
Також Микола Голомша подякував екс-прокуророві Анатолію Пришку за хорошу роботу, за те, що прокуратура області досягла серйозних успіхів, а також за те, що Анатолій Пришко скерував колектив на роботу, на закон.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ