Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові прем’єра фільму «Богдан Хмельницький». Вхід вільний!

15 листопада о 16.00 у актовій залі навчального корпусу №1 Львівської політехніки відбудеться прем'єрний показ фільму із документального серіалу «Гра долі» «Богдан Хмельницький». Про це повідомили організатори.

Вхід на кінопоказ вільний. У фільмі «Богдан Хмельницький» представлено історію приватного життя гетьмана на тлі його славетних перемог і прикрих поразок.

Перед початком фільму відбудеться зустріч з режисером і автором сценарію –заслуженим діячем мистецтв України Василем Вітром.

Довідка.

10 травня 2009 року у м. Львові почалася львівська кіноекспедиція знімальної групи серіалу «Гра долі» з фільму «Богдан Хмельницький».

Зйомки відбувалися у Львівському історичному музеї, в Інституті народознавства НАН України (Музей етнографії та художнього промислу), у Львівській картинні галереї (в Золочівському та Олеському замках), у середній школі № 62 м. Львова.

Проект почав своє життя 2005 року на 5 каналі.

Серіал документальних фільмів «Гра долі» – це історії приватного життя знаменитих людей, які жили на українській землі, та українців, рознесених по всьому світу. Історії кохання. Історії сходження на олімп слави, несподівані повороти долі.

Сьогодні студія «ВІАТЕЛ» продовжує роботу над серіалом. Колектив проекту «Гра долі» шукає цікавих персонажів в українській історії і показує їх глядачам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ