Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентували препарат «Україн», який врятував від раку шкіри Президента Ющенка

Директор Українського протиракового інституту у Відні Василь Новицький сьогодні , 8 червня, під час прес-конференції у Львові представив свій протираковий препарат «Україн». Препарат був розроблений науковцем в Австрії, однак назву отримав на честь рідної країни.
За словами Василя Новицького, дослідження препарату «Україн» відбувалося на людях з четвертою стадією раку. Особи, які його приймали, живуть уже понад 10років. Особливо позитивні результати дає препарат при лікування раку молочної залози та раку товстої кишки. Хоча допомагає не усім. «В організмі кожної людини є ракові клітини, однак імунна система їх виловлює і знищує. Людина хворіє на рак тоді, коли її імунна система стає нездатною розпізнавати ракові клітини. А це препарат знімає сліпоту імунної системи. Особливо позитивно лікування діє на дітей, адже їх імунна система регенерує швидше», – каже професор Новицький.

За словами науковця, препарат «Україн» дає кращий ефект, ніж хіміотерапія, адже не є токсичним. «Десятки років вчені билися над тим, як зробити препарат, що вбиватиме ракові клітин і не шкодитиме здоровим. І нарешті зараз цю прогалину знайти вдалося», – говорить він. За словами Василя Новицького, «Україном» вдавалося лікувати навіть хворих на рак підшлункової залози: «Проводили дослідження в Німеччині, , з контрольної групи у 24 особи 18 живуть уже понад 10 років».

Відповідаючи на запитання Гал-info професор доктор Новицький зауважив, що препарат застосовують у 16-ти країнах, було більше 300 публікацій у наукових виданнях про «Україн». Авторак препарату двічі номінували на Нобелівську премію. Водночас рідна країна доктора замовляє найменше доз цих ліків. Натомість в Україні, розповсюджували фальшивий препарат. Відтак, науковець рекомендує замовляти ліки лише у нього.

Варто зазначити, що в Україні дослідження препарату «Україн» проводилося у Донецьку, також кількох осіб вдалося вилікувати від раку у Львові. Понад 400 доз «Україну», за словами доктора Новицького, замовила дружина Президента Віктора Ющенка. Він каже, що саме завдяки «Україну» шкіра на обличчі Президента, яка була уже в передраковому стані, стала виглядати набагато краще.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ