Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Львові презентували журнал «МамаміЯ»

11 січня у львівській книгарні “Є” відбулася презентація журналу про сім'ю та для сім'ї “МамаміЯ”.

Головний редактор журналу Оксана Шевчук та керівник проекту Оксана Ничипорчук розповіли про перший номер із назвою “Мрії збуваються” та представили інших творців “Мамамії”: ведучих рубрик, дизайнера (Денис Фролов), художників (Зоряна Базилевич, Ярко Філевич), фотографів (Маріанна Лиско, Денис Фролов, Наталя Іськович), а також розповіли про всі рубрики журналу й поділилися своїми очікуваннями від нового проекту.

“Сім'я схожа на музичний інструмент, - переконана Оксана Шевчук, - і якщо хоча б одна струна не звучить, ми не отримаємо чистого акорду, не почуємо гарної мелодії, не відчуємо гармонії”.

Перша рубрика журналу - “Сімейна абетка” (редактор — Катерина Скіпор). Тут читачі знайдуть статті про вагітність, пологи, догляд за немовлятами, про особливості дошкільного та підліткового віку, про подружжя. Буде тут також і окрема підрубрика “Хенд-мейд з матусею” (редактор — Богдана Мороз), яка щоразу пропонуватиме нове заняття для мам із дітками.

В рубриці “Палітра” творці журналу обіцяють давати різноманітні поради й до цього залучають спеціалістів. Із журналом “МамаміЯ” співпрацюють ортодонти, гінекологи, лактологи, педіатри, психіатри, косметологи, художники та дизайнери.

“Що стосується кулінарії - тут теж свої експерти. Ми не пропонуємо рецепти з інтернету, ми спочатку готуємо все те, що потім пропонуємо приготувати вам! Сподіваємося, що станемо добрими порадниками для жінок, котрі хочуть готувати здорову їжу — смачно та швидко. Наприклад, у першому номері ми розповідаємо про гарбуз… Переконайтесь - це справжній помаранчевий антидепресант, вітамінна бомба та неймовірна смакота - для всієї сім'ї” (рубрика “COOLінарія”).

“Рубрика «На семи вітрах» (редактор — Марина Кордюмова) пропонує відпочинок та подорож. Щоразу, перед тим як писати статтю, одна з сімей вирушає в подорож. Як результат — “Мамамія" радить, куди їхати, як правильно обрати дорогу, що варто подивитись, де зупинятись, що смачненького спробувати, розповідає, скільки це коштує, які витрати на паливо, скільки коштують екскурсії.

Однією з цікавинок журналу є“Студія маленьких ельфів” (редактор — Тамара Желобицька), яка допоможе малятам розпочати вивчення англійської мови в ігровій формі.

Оксана Шевчук розповіла також і про плани: навесні почне свою роботу сайт “МамаміЯ”. “Ми раді будемо бачити вашу активність в блогах для мам і татусів, в обговореннях цікавих тем. За Вашими оцінками ми будемо обирати «найкращого»: скажімо садочок, дитячий майданчик, організатора дитячих свят, чи найкращого педіатра”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ