Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові презентують фільм #БЛИНДАЖИЗНЬ, героями якого стали військові

2 червня, у п’ятницю, у Львові відбудеться урочиста прем’єра документального фільму про українських військових #БЛИНДАЖИЗНЬ від Володимира Местини. Про це повідомив Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м. Львів).

Фільм складається з 12 сюжетів, у яких бійці з різних куточків України розповідають про війну, життя на фронті і про те, чому пішли на захист Батьківщини. Серед героїв – і кадрові військові, і мобілізовані, і добровольці. Їхні історії були записані на різних ділянках передової у 2015-2017 роках під час волонтерських поїздок. Від самих бійців ми дізнаємося, як вони облаштовують свій побут на війні, чим займаються у вільний від служби час, та що допомагає їм підтримувати бойовий дух.

Автор фільму – журналіст і волонтер Володимир Местина (Луганськ/Київ), який регулярно здійснює волонтерські поїздки у прифронтову зону.

Стрічку знято за підтримки Благодійного фонду «Народна підтримка воїнів АТО» та медіа-ресурсу www.informator.media.

У прем’єрі візьмуть участь демобілізовані та діючі військовослужбовці, а також представники різних громадських організацій. Окрім фільму буде презентовано поточний проект, над яким працюють волонтери фонду – проект, присвячений героїчній обороні Луганського аеропорту у квітні-серпні 2014 року.

Організатори запрошують усіхзавітати на захід, під час якого можна буде поспілкуватися з військовими та волонтерами та провести час у теплій волонтерській атмосфері.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ