Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжують боротьбу з незаконною торгівлею на вулицях міста

Залізнична районна адміністрація провела спільний рейд щодо обстеження 12 гральних автоматів за участю представника відділу соціально-економічного розвитку районної адміністрації, податкової інспекції, СЕС Залізничного району та відділу з боротьби з економічною злочинністю. Під час рейду виявлено порушення ліцензійних вимог на 7 об’єктах. Про це повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської міської ради.

 Як наслідок, зібрану інформацію про ці об’єкти подано для розгляду заступникові міського голови з питань економіки та соціальної політики Вікторові Башуку та заступникові міського голови з питань промисловості та підприємництва Василю Білоусові.
 Водночас у Личаківській районній адміністрації прийнято розпорядження про демонтаж самовільно встановлених малих архітектурних форм (кіосків) на вул. Пасічній, 2, Личаківській, 72 та Зеленій, 109. Також працівники відділу соціально-економічного розвитку Личаківської райадміністрації та Личаківського РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області ліквідували несанкціоновану торгівлю на вул. Тершаківців та вул. Некрасова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ