Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжуються зйомки єгипетського бойовика “Заручник”

У Львові тривають зйомки єгипетського бойовика „Заручник”. На вихідних зйомки проходили на площі Міцкевича та проспекті Шевченка, сьогодні -  на вулиці І. Франка та площі Ринок. У вівторок та середу грандіозні зйомки з трюками відбуватимуться на вулицях Підвальній та Січових Стрільців. У забезпеченні громадського порядку на час проведення зйомок організатором допомагатимуть Львівське міське управління УМВС у Львівській області та управління муніципальної дружини. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
        Згідно з планом, у цей час зйомки мали би проходити в Києві. Але, як повідомила директор ПП “Творче об’єднання “ЛЕВ” Наталя Полоскова, єгиптянам настільки сподобався Львів, що вони вирішили проводити кінозйомки саме у нашому місті. І це незважаючи на неприємну ситуацію, в якій опинилася єгипетська акторка. Нагадаємо, під час зйомок у Оперному театрі у неї вкрали паспорт.
      За жанром, це сучасний єгипетський бойовик з насиченим та заплутаним сюжетом. Акторську групу складають виключно єгиптяни, а до знімальної групи входить і київська кінокомпанія “Аномалія фільм”. 
            За словами директора ПП “Творче об’єднання “ЛЕВ”, яке організовує зйомки у Львові, Наталі Полоскової, Львів  вибрали через його унікальність – “це місто контрастів, тут можна знайти частинку Італії, Чехії, Польщі... А такої бруківки, як у Львові, нема в жодному іншому місті України”.
     Головний спеціаліст сектору туризму управління економіки Львівської міської ради Галина Гриник каже, що проведення кінозйомок слід розглядати як туристично  привабливий захід, адже на широких екранах з’являться  краєвиди Львова.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ