Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжили дію договорів з перевізниками

Виконком Львівської міськради ухвалив рішення «Про забезпечення пасажирських перевезень на автобусних маршрутах у м. Львові».

У рішенні, зокрема, йдеться: дозволити департаменту житлового господарства та інфраструктури продовжити дію договорів на право перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, термін дії яких закінчився чи закінчується, до часу проведення у встановленому порядку конкурсів з визначення переможців-перевізників на відповідних умовах.

У довідці до проекту рішення також зазначено, що рішення запропоновано прийняти «з метою недопущення припинення роботи міських автобусних маршрутів, уникнення соціальної напруги як серед пасажирів так і серед перевізників».

Водночас додано, що рішенням виконавчого комітету ЛМР від 24.12.2010 р. № 1818 скасовано наказ директора департаменту житлового господарства та інфраструктури від 10.09.2010 р. № 469 «Про затвердження умов проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», що унеможливило проведення конкурсів з визначення переможців на право перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ