Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові проходить ярмарок харківських товарів

З 29 листопада до 9 грудня у Львові ярмарок харківських товаровиробників, на якому представлено продукцію близько 40 підприємств Харкова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Захід відбувається на алеї за пам’ятником Івана Франка, що на вулиці Університетській, 1. На території розміщено близько 40 торгових палаток. «Основною метою заходу, яку ми ставили перед собою, –  це покращення економічних стосунків між Львовом та Харковом, підтримка українського товаровиробника», – зазначила начальник відділу торгівлі Львівської міської ради Галина Заяць.

 

Серед харківських підприємств на ярмарку представлені компанії та фірми, що спеціалізуються на пошитті швейних вироби для чоловіків, жінок, дітей; трикотажних виробів; взуття; виробів з хутра; постільної білизни; косметики; парфуми; аромакомпозиції; шкіряна галантерея; товари для здоров’я. Ярмарок у Львові проводиться вже втретє поспіль.

 

Перший такий захід був проведений у лютому 2005 року, в якому взяли участь 25 підприємств і приватних підприємців. «Результатом попередніх ярмарків стало відкриття у Львові представництв харківський підприємств. Своєю чергою запрошуємо львівських товаровиробників до нас на ярмарки та виставкові заходи, щоб представити свою продукцію», – підсумувала начальник відділу координації виробництва із забезпечення споживчого ринку департаменту економіки і комунального майна Харківської міської ради Людмила Охріменко

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ