Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проконсультують військових та членів їхніх сімей щодо пільг під час вступу до ЗВО

У середу, 13 липня, у Львівському національному університеті ім. Івана Франка відбудеться зустріч-консультація для військових та членів їх сімей щодо пільг під час вступу до закладів вищої освіти.
фото ілюстраційне

Про це інформує пресслужба ЛОВА.

Початок о 12:00 год. Адреса: вул. Університетська, 1 ауд. 301.

Організатори заходу – Центр соціального розвитку та громадських ініціатив ЛНУ ім. І. Франка, Студентська профспілка ЛНУ ім. І. Франка та Офіс підтримки родин військовослужбовців при Львівській обласній військовій адміністрації.

"Ми зібрали корисну інформацію для військовослужбовців та їх сімей про можливості отримати якісну вищу освіту у різних навчальних закладах України. Представимо перелік усіх ЗВО, які надають спеціальні умови на вступній кампанії-2022. До прикладу, ветеран війни, який отримав інвалідність внаслідок бойових дій, може вступати до закладів вищої освіти лише за співбесідою", - пояснює Ярина Танчак, керівниця Центр соціального розвитку та громадських ініціатив ЛНУ ім. І.Франка.

"Вступна кампанія у заклади вищої освіти невдовзі стартує. Тож запрошуємо усіх захисників та захисниць України, їх рідних дізнатись усе про можливості вступу на пільгових умовах", - каже Анна Кузюта, координаторка Офісу підтримки родин військових.

Реєстрація на зустріч-консультацію за посиланням:  https://forms.gle/bTEjcGAZZXu2BqXE9

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ