Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові прокуратура вимагає більш суворого вироку для учасників нападу на підприємство

Прокуратура Залізничного району м.Львова подала апеляцію на вирок суду у кримінальній справі про вчинення розбійного нападу на одне із підприємств міста, повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Як з’ясовано у ході слідства, організатором злочину став працівник вказаного суб’єкта господарювання, що для реалізації своїх намірів залучив ще 2 осіб. 

Останні проникли в офіс підприємства і, погрожуючи застосуванням насильства бухгалтеру, який на той час перебував у згаданому приміщенні, викрали бухгалтерську документацію та заволоділи понад 100 тис. грн.

У подальшому за викрадені документи 3 злочинців вимагали від керівництва вказаного підприємства більш ніж півмільйона гривень.

Водночас, організатор розбійного нападу, шляхом зловживання своїм службовим становищем привласнив ще понад 3 тис. грн. із коштів підприємства, в якому працював.

Вироком суду останнього засуджено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати відповідні посади та з конфіскацією майна, а 2 його спільників – до 7 та 2 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

З позиції прокуратури району, вказаний вирок не відповідає тяжкості вчинених злочинів цими особами, які, до того ж, не визнали своєї вини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ