Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові протягом дня нуль градусів, мокрий сніг

Сьогодні, 15 березня, за прогнозами синоптиків Українського гідрометеорологічного центру, протягом дня у Львові стовпчики термометрів показуватимуть нуль градусів. Вдень можливий мокрий сніг та дощ зі снігом. Вітер північний 6 м/с.

 

Така ж температура повітря буде у області, там стовпчики термометрів максимально піднімуться до 1 градуса тепла, та переважно на Львівщині буде протягом дня нуль градусів. Лише у Славську та Турці синоптики обіцяють до 3 градусів морозу. Загалом у області сьогодні падатиме сніг з дощем, подекуди пройдуть зливові дощі. Пориви вітру сягатимуть 9 м/с.

 

Також синоптики попереджають, що сьогодні 15 березня, у Карпатах зберігається небезпека сходу снігових лавин, , в західних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах країни місцями ожеледиця та налипання мокрого снігу.

 

Додамо, що у Львові найтепліше в цей день, 15 березня, було у 1991 році, тоді температура повітря прогрілось до 14.6 градусів тепла, а найхолодніше було у 1987, тоді стовпчики термометрів опустились до 17.6 градусів морозу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ