Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові проводять лабораторні заміри для виявлення джерела смороду

Сьогодні, 31 серпня, депутати Львівської міської ради разом із пересувною лабораторією виїхали в райони Львова для взяття замірів очисних скидів. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської міської ради від ВО «Свободи», голова комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Євген Бєлінський.

Депутати побувають на чотирьох об’єктах – очисні споруди Львова, відкрита ділянка річки Зубра на Сихівському масиві від вул Стрийська до ринку «Шувар», куди проводять каналізаційні та дощові скиди і яка розташована за 40 м від ринку, на Левандівці на відкритій ділянці місцевого потічка, який експлуатує залізниця.

«Окрім того, за останні три дні на адресу комісії збільшилася кількість скарг від громадян на завод «Ензим», тому завод також перевірятимуть», - зазначив Євген Бєлінський.

За його словами, результати замірів, які візьме лабораторія будуть готові, за декілька днів.

Він також додав: «Депутатська комісія хоче з’ясувати, що ж спричиняє різкий неприємний запах у Львові. Окрім того ми хочемо дослідити всі викиди заводів, які займаються виробництвом у Львові та здійснюють викиди на очисні споруди».

«Для Львова цей неприємний різкий запах – це нагальна проблема, яку треба дослідити та негайно усунути», - зазначив депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ